Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μας τελείωσε το κωλόχαρτο!!!!!!!!!!


Πάει καιρός τώρα που θέλω να γράψω πολλά πράγματά για τον Αρη αλλά αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με έχουν στην κυριολεξία κουφάνει!!!

Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω είναι τόσα πολλά, αλλά ας αρχίσω από μια φράση ενός φίλου μου ασπρόμαυρου ο οποίος μου είπε μεταξύ των πολλών ασπρόμαυρων πληροφοριών (να μην τις πω αλλιώς)  ότι φέτος η ομάδα του είναι στην  Ευρώπη ότι και να γίνει ενώ ο Αρης όχι.







Και σκέφτηκα πως ίσως είναι καλύτερα μιας που πλέον τα πράγματα οικονομικά για όλους πλέον είναι άσχημα να κάνεις  λίγο πίσω να συμμαζέψεις  την επιχείρηση και να αρχίσεις να βάζεις τις βάσεις για την καινούργια εποχή που έχει αρχίσει στο ελληνικό αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο .

Ο κόσμος του Αρη πλέον έχει μάθει αρκετά και έχει δει άλλα τόσα, δεν χρειάζονται ακριβές μεταγραφές παικτών σε μεγάλη ηλικία, ούτε μικρών πολλών παικτών και ιδιαίτερα ξένων, δεν χρειάζονται αεροδρόμια ούτε μεγάλοι προπονητές που δεν μπορούμε να τους στηρίξουμε είτε οικονομικά είτε με άλλους τρόπους .

Τι χρειάζεται  λοιπόν πέρα από δουλειά το οποίο χρειαζόταν μιας  αρχής, πλέον χρειάζεται  και μια στροφή στα δικά μας παιδιά στους δικούς μας ανθρώπους .....

Ο Αρης έχει μεγάλη ιστορία και ανθρώπους που κατά καιρούς  βοήθησαν πολύ για να γραφτεί η ιστορία, παίκτες παράγοντες  και πολλοί άλλοι .Πρέπει λοιπόν σε αυτούς να αναζητήσουμε την αναγέννηση του Αρη πρώτα και  μετά σε εξωτερικούς μακριά από τον Αρη ανθρώπους .

Δεν έχω ιδέα από διοίκηση επιχειρήσεων και ειδικότερα ποδοσφαιρικών αλλά στον Αρη είναι πλέον φανερό ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν παράγουμε παίκτες ,αλλά ούτε πουλάμε και αυτούς που αγοράζουμε, κάτι που επίσης δείχνει πως δεν γίνετε σωστή δουλειά για την προώθηση παικτών προς πώληση.  Δανειζόμαστε  αρκετούς και όσους αγοράζουμε τους λύνουμε τα συμβόλαια και θεωρούμε κέρδος  το όποιο ποσό γλιτώνουμε από το συμβόλαιο!!!

Μιας και ο Πλατινί  την επόμενη χρονιά ελπίζω να είναι αυτός που θα δώσει άδεια στις ελληνικές ομάδες η  UEFA δηλαδή και ύστερα από το πατατράκ του ΗΡΑΚΛΉ που δεν με χαροποιεί καθόλου για τι είμαι σίγουρος πως και ο Αρης όπως και άλλες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο χάλι οικονομικά απλά στον Ηρακλή δεν βρέθηκε κάποιος να τον συμμαζέψει .

Φοβάμαι λοιπόν πως αν συνεχίσουμε έτσι (όπως και τις προηγούμενες χρονιές ) θα έχουμε και εμείς πρόβλημα και είδη αν δει κανείς το πως συμπεριφέρονται μερικοί στην superleague (Μπέος ,Μαρινάκης),καταλαβαίνεις ότι δεν γλυτώνεις ............


Έτσι πως πάει και φέτος ένα ψηφοδέλτιο θα έχουμε στην λέσχη  καθόλου καλό αυτό..........
Το σκίτσο είναι του ΝΤΟΚ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΓΑΜ.............
http://geloiografies.blogspot.com/2009/07/blog-post_24.ht

1 σχόλια:

Terminator είπε... 8 Μαΐου 2011 στις 3:52 μ.μ.

Καλο ειναι πριν εκφραζουμε αποψη (θετικη η αρνητικη) για τα οικονομικα της ΠΑΕ να περιμενουμε να ενημερωθουμε πρωτα.

Την τεταρτη λοιπον οσοι ειναι μελη στη Λεσχη θα εχουν τη δυνατοτητα να μαθουν τι γινεται στην ΠΑΕ.

Παντως Ξα - ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ - τα πραματα δεν ειναι τοσο απαισιοδοξα οσο καποιοι θελουν να τα κανουν.

Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα αλλα οχ σε τετοιο βαθμο που να φερει την καταστροφη.

Υπομονη σε ολους μεχρι την τεταρτη ....

Οσο για τη γρια ... @$#%&&#@*&%$#$#@

-

Τα στοιχεία τίθενται πλέον στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου υποψήφιου



Ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης του Θανάση Αθανασιάδη κατά τη διετή θητείας της στην ΠΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε από την εταιρεία ορκωτών λογιστών, που πήρε τη σχετική εντολή από τη Λέσχη Φίλων Άρη (SOL Συμβουλευτική).

Ο ορκωτός λογιστής που ανέλαβε τον έλεγχο, σε συνεργασία με στελέχη του Φορέα τα οποία επέβλεψαν τη διαδικασία, θα υποβάλλει την έκθεση του και θα ενημερώσει τη Λέσχη για τα ευρήματα του. Κατόπιν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λ.Φ.Α. θα είναι σε θέση να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο μεταξύ των υποψηφίων διοικητικών σχημάτων που κατέρχονται στις αρχαιρεσίες για την παρούσα οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στον ARIS FM o πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης: «Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε. Άμεσα θα ολοκληρωθούν και οι εκθέσεις και τη Δευτέρα θα βρίσκονται στα χέρια μας. Όποιο στοιχείο ζητούσε η Λέσχη, η διοίκηση της ΠΑΕ, της το διέθετε. Ενημέρωση υπήρχε όλη τη διετία σε θέματα νομικά, δικαστικών αποφάσεων, οικονομικών δεδομένων, εφορίας, αδειοδοτήσεων και ότι άλλο θεωρούσαμε σωστό να ενημερωθούμε ώστε να εξασφαλίσουμε το συμφέρον της εταιρίας». Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι των δύο διοικητικών σχημάτων που θα διεκδικήσουν μαζί με την απερχόμενη διοίκηση το χρίσμα για την ΠΑΕ, θα υποβάλλουν αίτημα για ενημέρωση, την οποία και θα έχουν από Δευτέρα.

Παράλληλα με τον έλεγχο της τελευταίας διετούς χρήσης στην ΠΑΕ Άρης, ο ορκωτός λογιστής ολοκλήρωσε και τον έλεγχο που αφορά την περίοδο από τη σεζόν 2004 ως σήμερα, έπειτα από την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44. Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν ο Φορέας θα ενημερώσει τα μέλη του στην Γ.Σ. της Τετάρτης για την οικονομική εξέλιξη της ΠΑΕ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.



«Ευχάριστη η συμμετοχή»

Ο Γιάννης Γρανούζης στις δηλώσεις του σχολίασε ακόμη την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΠΑΕ: «Όλοι όσοι επιθυμούσαν κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους. Είναι ευχάριστο ότι υπάρχουν τρία υποψήφια σχήματα. Αυτό είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών. Θα τονώσει τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Άρης. Μέχρι την Τετάρτη θα είμαστε στη διάθεση τους για να συζητήσουμε ότι θέλουν και να λύσουμε τις απορίες τους. Θα είναι πολύ ευχάριστο για τη Λέσχη να φτάσουμε σε διαδικασίες ανταλλαγής απόψεων και εποικοδομητικού διαλόγου. Μίλησα με τους υποψηφίους και μου υποσχέθηκαν ότι θα πραγματοποιηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος και θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων. Πρέπει να τηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο όπως αρμόζει στον Άρη και να επικρατήσει η λογική γιατί πολλά θα είναι τα άτομα αλλά και οι φορείς που θα μας παρακολουθούν. Πρέπει να δώσουμε είναι τον καλύτερο μας εαυτό και να γίνει μια ήρεμη γενική συνέλευση με προϋποθέσεις και προδιαγραφές που δε θα βλάψουν την εταιρία».

πηγη : http://www.athlitikanea.gr/index.php/%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%9F/Super-League/%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3/%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A0%CE%91%CE%95.html