Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πρώτη Προπόνηση Ποδοσφαιρικού Άρη, Σεζόν 2011-2012

Σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 18:00 είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2011/2012. Πλήθος κόσμου είναι σίγουρο ότι θα παραβρεθεί στο γήπεδο για να δώσει όπως κάθε χρόνο το παρόν, για να πάρει την "πρώτη του δόση", αλλά και για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές. Όσοι θα παραβρεθούμε στο Χαριλάου θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές...



Φέτος λόγω της μη συμμετοχής της ομάδας στα "play ωχ" του δύσμοιρου ελληνικού πρωταθλήματος (αποδεδειγμένο και με στοιχεία πλέον - Super Ligda), οι ποδοσφαιριστές μας ξεκουράστηκαν σχεδόν 1,5 μήνα. Οι οπαδοί αντίθετα κουράστηκαν να κάθονται άπραγοι όλο αυτό το διάστημα, χωρίς "αγωνιστικές υποχρεώσεις" και εκδρομές. Για αυτό και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν και πάλι βροντερό παρόν, έστω και αν δεν έγιναν οι καθιερωμένες τα τελευταία χρόνια "μεταγραφές αεροδρομίου", έστω και αν δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσουμε τα νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα. Αυτοί που θα δούμε σήμερα, είναι λίγο-πολύ οι ίδιοι που είδαμε και στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος. Φαίνεται όμως να αξίζουν να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία καθώς ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές τα έδωσαν όλα, κόντρα σε διαιτητές, κόντρα στο κατεστημένο και κόντρα στην παράγκα.  

Μουδιασμένο ωστόσο ξεκίνημα με παράξενα συναισθήματα. Χωρίς ηχηρές μεταγραφές, με τις εκλογές να έχουν προηγηθεί και να έχουν αφήσει μια πικρή γεύση στον αρειανό κόσμο, με όλες αυτές τις κατηγορίες μεταξύ των εμπλεκομένων. Μόλις λίγες ημέρες μετά την συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη και τα όσα απαράδεκτα έγιναν (και από τις δύο πλευρές). Εν μέσω αποκαλύψεων σχετικά με την παραγκούπολη που είχε δομηθεί και από ότι φαίνεται θα συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση της για αρκετά ακόμη χρόνια, καθώς είναι καλά στημένη. Χωρίς το απαραίτητα μεγάλο budget για να μπορεί να χτιστεί μια ομάδα που θα κερδίζει την παράγκα και τους διαιτητές, σε μια χρονική συγκυρία που θα ευνοούσε μια δυνατή ομάδα, ελλείψει δεύτερου (ο Οσφπ παίζει δυστυχώς μόνος του).

Ας μην μιζεριάζουμε όμως: ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε η "μπαλίτσα", έστω και αν γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά βρώμικη, είναι ό,τι απέμεινε στον λαό. Έναν λαό που θέλει να ξεσκάσει, να ξεφύγει από τα προβλήματά του, να φωνάξει για την ομάδα του, να ξεχαστεί, να πιει μια μπύρα παρακολουθώντας έστω και την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας. 

0 σχόλια: