Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Πανθρακικός - ΆΡΗΣ 4-0 Μηδέν σε όλα

Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Πριν τον αγώνα, αν κοίταζε κανείς την βαθμολογία θα έλεγε ότι και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι καλός. Όταν, όμως δέχεσαι γκολ από τα 40 δευτερόλεπτα, τότε κάπου εκεί παύουν οι συζητήσεις... Για άλλη μια φορά μείναμε με παίκτη λιγότερο... Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία... Αποτελεί όμως, ένα δείγμα του πόσο "γυμνoί" είμαστε παρασκηνιακά... Η αλήθεια είναι πως αν υπήρχε βαθμολογία παρασκηνίου, εκεί θα ήμασταν στην χαμηλότερη κατηγορία πυ υπάρχει...


Το να μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε τι φταίει είναι πλεονασμός αυτήν την στιγμή. Τα λάθη είναι πολλά και στην αμυντική λειτουργία, στην επιθετική λειτουργία, σε ατομικό επίπεδο, σε ομαδικό επίπεδο, σε τακτικό επίπεδο, σε διοικητικό επίπεδο με το λανθασμένο στήσιμο της ομάδας. Πολλά λάθη, που δεν έχουν σταματημό.


Όλοι ήταν, με βαθμίδα από το 1 ως το 10, στο -100.000 ! ! ! Α-Ν-Υ-Π-Α-Ρ-Κ-Τ-Ο-Ι ! ! ! Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α- ! ! ! Μ-Η-Δ-Ε-Ν ! ! ! Μέχρι και ο Αγκάνθο, που μέχρι πρότινος έκανε την διαφορά, μεταμορφώνεται κι αυτός σε παίκτη μετριότητας, όπως οι υπόλοιποι. Και η αλήθεια είναι πως τους περισσότερους τους τιμούμαι που τους λέμε και μέτριους. Όταν, οι περισσότεροι εξ αυτών θα ντρεπόντουσαν να πουν, ότι παίζουν ποδόσφαιρο στον ΆΡΗ…

Αλλά, είπαμε… Σ’ αυτό δεν φταίει κανείς άλλος, από τους φωστήρες των προηγούμενων διοικήσεων που έφτασαν την ομάδα εδώ. Δεν θα τα βάλουμε 100% με τους νεαρούς και τους υπόλοιπους…

Για να μιλήσουμε έξω από τα δόντια (εγώ σ’ αυτό το μπλοκ έτσι έχω μάθει να μιλάω) η ομάδα πάει για φούντο. Για β εθνική… Έχει περάσει την στροφή με τετ α κε, έχει πιάσει ευθεία και έχει βάλει ήδη τετάρτη ταχύτητα. Και προσεχώς πάει για 5η

Τι μπορεί να την σταματήσει ; ; ; Πιθανόν και τίποτα… Να μπορούσαμε να κάναμε μεταγραφές, θα έλεγα να πάρουμε 3-4 παίκτες μπας και τα καταφέρουμε… Να μπορούσαν τα παλικάρια που έχουμε, να με πείσουν, θα έλεγα έχουν περιθώρια βελτίωσης… Να υπήρχε τέλος πάντων ένα κίνητρο για κάτι, θα έλεγα κάπου βασίζομαι.. Αλλά, τίποτα. Το απόλυτο κενό..

Από τους ανταγωνιστές, κερδίσαμε την Βέροια και πήραμε χ μέσα στην αεκ. Μας πήρε και ο Πλατανιάς εδώ, μας πήρε και ο Πας εδώ, μας πήρε ο Λεβαδειακός έξω, ο Πανθρακικός απόψε.. Και όταν μια ομάδα σε οποιαδήποτε λίγκα του κόσμου, έχει στόχο την παραμονή και χάνει από τέσσερις ανταγωνιστές της και κερδίζει μόνον έναν, τότε Π-Α-Π-Α-Λ-Α . . .

Ίσως, δεν ενοχλεί κιόλας… Από την άλλη ίσως ενοχλεί… Ο ΆΡΗΣ, άλλωστε ανέκαθεν ήταν ομάδα του διχασμού – «τριχασμού», των αντιπαραθέσεων κλπ.

Όπως και να χει το πράμα πάντως, βαρεθήκαμε το «σκατό»… Κάποτε, χαιρόμασταν την ομάδα, ανυπομονούσαμε να έρθει το Σαββατοκύριακο για μπάσκετ και ποδόσφαιρο και ξεφεύγαμε από τα προβλήματά μας. Τώρα, η ομάδα αποτελεί ακόμα ένα πρόβλημα στην ζωή μας… Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο…

Το «ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ», που έγραφα κάποτε ως επίλογο, ως ατάκα στο τέλος των άρθρων μου, έχει καταλήξει στο «ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙΣ»…

Τ Ι Π Ο Τ Α  Π Α Ρ Α Π Α Ν Ω  Κ Α Ι  Τ Ι Π Ο Τ Α  Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Ο . . .

6 σχόλια:

Skolix είπε... 26 Νοεμβρίου 2012 στις 10:15 μ.μ.

Χαρά στο κουράγιο σου για το άρθρο. Έχω ξενερώσει απίστευτα...

Ανώνυμος είπε... 27 Νοεμβρίου 2012 στις 1:44 π.μ.

Αίσχος αίσχος ντροπή όνειδος πίκρα και αηδία για την κατάντια της ομάδας της καρδιάς μας.

VardARIS είπε... 27 Νοεμβρίου 2012 στις 1:57 π.μ.

Μου έρχεται να βγω στο παράθυρο και να φωνάζω όπως φώναζε ο Ηλιόπουλος στην ταινία "Φωνάζει ο κλέφτης", ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ: http://www.youtube.com/watch?v=VjLrLt5LOLs...

Εκεί κατάντησαν την ομάδα όλοι αυτοί που πέρασαν από τις διοικήσεις μας τα περασμένα χρόνια. Βρωμιά και δυσωδία, δεν ξέρω αν η ομάδα θα πέσει στην Β', δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πάρουμε ΑΦΜ, δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να πάμε στην Δ' για να καθαρίσουμε.

Το μόνο που θέλω είναι να γίνει αυτός ο γαμ... ο έλεγχος και όποιος έχει κλέψει, ή όποιος έχει κάνει διαχειριστικά λάθη ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Με το ξύλο δεν λύνονται τα προβλήματα, όποιος έφαγε οικειοθελώς ή και αθέλητα να μπει στην φυλακή.

Δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση. Οι πίκρες που τρώει ο λάος του Άρη δεν έχουν τελειωμό.

jim είπε... 27 Νοεμβρίου 2012 στις 2:04 π.μ.

Απλά μερικοί παίζουν μαζί μας...

Για να είμαστε ακριβείς.. Έπαιζαν, παιζουν και όπως φαίνεται θα παίζουν μαζί μας...

Χριστούγεννα έρχονται και ακόμα να βγουν αποτελεσματα του ελεγχου...;;;

Και άλλη αλλαγή προπονητή...;;; Και ποιος θα ρθει ρε μαγκες...;;;
Το χετε ξεφτυλίσει ρε το θέμα προπονητή...Τρεις πέρσι, τρείς φετος... Ειχα μεινει στο 2 καθε χρονο.. Ξεφτίλα...

Αδράνεια, αδράνεια, αδράνεια.. Αυτό κυριαρχεί..


Σωτήρης είπε... 27 Νοεμβρίου 2012 στις 10:29 π.μ.

Τι να γράψουμε τώρα...

Αυτή η ομάδα προκαλεί αηδία σε όποιον αριανό την βλέπει και μην μου πει κανένας ότι φωνάζαμε για τους πιτσιρικάδες και τα γνωστά.

Αυτό που λέγαμε τόσο καιρό ήταν να παίζουν πιτσιρικάδες αντί για μισθοφόρους ξένους, όχι να κάνουμε τους πιτσιρικάδες ξαφνικά αστέρια.

Λέγαμε ας βγάζει η ομάδα πάθος και δύναμη και ας χάσουμε και όχι να μπαίνουν χεσμένοι όλοι μέσα στο γήπεδο (παίκτες και προπονητές) και να τρώμε γκολ στα 40 δευτερόλεπτα.
Να βλέπεις τον Γιαννίτση (τον καλύτερο από τον Σανκαρέ, στις γκέλες μάλλον! ) να παίρνει την μπάλα και να τρέμουν τα πόδια του.
Συμπέρασμα? Χρειαζόμαστε παίκτες άμεσα...

Όταν ήταν να φύγει ο Κατσαβάκης είχα προτείνει να πάρουμε άμεσα τον Αναστασιάδη (αν φυσικά ερχόταν), τώρα πλέον είναι αργά και έχουμε έναν ανταγωνιστή λιγότερο μιας και ο Πλατανιάς είναι σωμένος. Πάμε παρακάτω, προπονητής πρέπει να έρθει άμεσα αλλά ποιος? Αναστασίου, Ουζουνίδης και Λεμονής? Καλύτερα να δήλωσουμε από τώρα δ εθνική παρά να ταλαιπωρούμαστε άλλο μισό χρόνο με αυτούς. Εδώ διαβάζω ότι εξετάζεται ο βοηθός του Ρεχάγκελ, τα λόγια είναι περιττά...

Λοιπόν, αφού τα είπαμε αυτά ας προτείνουμε και κάποιες λύσεις τώρα. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα μας αυτή την στιγμή είναι να αλλάξει η διοίκηση. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όποιος έχει πληροφορίες για το πως κινείται η διοίκηση (??) μας καταλαβαίνει γιατί βρισκόμαστε στο σημερινό χάλι.

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι αυτός που θα βγει μπροστά, ο Σκόρδας, ο Λαμπριάκος, ο Γράντας, ο Κόντης, δεν με ενδιαφέρει και δεν με νοιάζει. Η λύση είναι να βγεί κάποιος και να αναλάβει να σπρώξει την ομάδα, ένας όμως όχι 10 άνθρωποι με δέκα απόψεις... Αυτό πρέπει να γίνει ΣΗΜΕΡΑ, όχι αύριο, ΣΗΜΕΡΑ.

Μόλις γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει και τις αποφάσεις για προπονητή, παίκτες κτλ.

Με τα δεδομένα που ισχύουν στην ομάδα σήμερα, έχω πει ότι πτώση της ομάδας ισοδυναμεί με πτώχευση και διάλυσή της, βέβαια υπάρχει και το σενάριο να θέλουν κάποιοι μέσα στην ομάδα την πτώση της ώστε να μας πλασάρουν την αλλαγή ΑΦΜ ως τη μόνη λύση αλλά αυτό το σενάριο δεν θέλω να το σκέφτομαι σήμερα.

Με αυτό το δεδομένο η ομάδα πρέπει να σωθεί ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Βασιζόμενος σε αυτό πρότεινα και χθες και σε προηγούμενα σχόλιά μου, την λύση της πώλησης Γιαννιώτα. Μπορεί να είναι η σωτηρία μας φέτος. Όπως κάποτε ο Μαυρογενίδης.

Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε κάποιον πρόεδρο και όχι κάποιον αχυράνθρωπο ή κάποια αστεία επιτροπή σωτηρίας χωρίς καμιά δυνατότητα και αρμοδιότητα.

Είπα λοιπόν, πλησιάζεις τον γαυρο, του πλασάρεις τον Γιαννιώτα, του λές ότι είναι και δικό του συμφέρον να σωθεί ο Άρης, για το καλό του πρωταθλήματος. Ζητάς ανταλλάγματα συγκεκριμένους παίκτες δανεικούς, εγώ θα έλεγα τους παρακάτω, Τάτο ή Φετφα, Βλαχοδήμο και Παπάζογλου. Με αυτούς ΄που είναι κάτω από 24 και άλλον ένα πάνω των 24, Ζαραδούκα ίσως, φτιάχνεις μια ομάδα που τουλάχιστον θα σωθεί.

Αφού γίνουν όλα αυτά και αφού δούμε τι θα γίνει και με το 99, τα οικονομικά, την κατάσταση στην Ελλάδα κτλ. αρχίζουν όλα από την αρχή από το καλοκαίρι, με περισσότερο χρόνο και ψυχραιμία.

Ελπίζω να μην κούρασα αλλά με όλα αυτά που βλέπουμε είμαστε όλοι σκασμένοι...

jim είπε... 27 Νοεμβρίου 2012 στις 2:11 μ.μ.

Σωτήρη θα δημοσιευσω την αποψη σου σε ξεχωριστο άρθρο...