Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η πορεία του ΆΡΗ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2012-2013

Το θέμα του άρθρου είναι εμπνευσμένο από ένα παρόμοιο που είχε φτιάξει ο Jim τα τέλη του 2010. Το θέμα το οποίο δεν είναι άλλο από το να δούμε σύντομα το τι έγινε ξεχωριστά σε κάθε ματς που έπαιξε ο ΆΡΗΣ στις 15 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


Αγώνες

Πανιώνιος - ΆΡΗΣ 1-0: Κακή πρεμιέρα για την ομάδα. Ακόμα κι όταν οι άλλοι έμειναν με 9 παίκτες δν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

ΆΡΗΣ - Όφη 0-0: Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, παρά την αφλογιστία μπροστά. Άφησε θετικά μηνύματα.

Άεκ - ΆΡΗΣ 1-1: Μέτρια εμφάνιση, στη μοναδική μας ευκαιρία βάλαμε γκολ. Αλλά, και το γκολ που φάγαμε ήταν από τις γνωστές και μη εξαιρετέες πλέον στημένες φάσεις.

ΆΡΗΣ - Κέρκυρα 1-0: Πρώτη νίκη (αν και το γκολ ήταν με πέναλτι) με αρκετά καλή εμφάνιση. Μακάρι να έρθουν κι άλλα τέτοια ματς στον δεύτερο γύρο.

Πάοκ - ΆΡΗΣ 4-1: Το σκορ δε λέει ακριβώς την αλήθεια. Ναι μεν δεν κάναμε καμιά υπερεμφάνιση, αλλά ως γνωστοί κωλόφαρδοι οι άλλοι κάθε ευκαιρία τους στο πρώτο μισάωρο μπήκε.

ΆΡΗΣ - Πλατανιάς 0-2: Τραγική εμφάνιση, ντροπιαστική ήττα και παραίτηση Κατσαβάκη.

Πάο - ΆΡΗΣ 1-1: Εξαιρετική εμφάνιση, για πρώτη φορά με Πασιαλή-Μπουγιουκλή στον πάγκο, που θα μπορούσε να είχε συνδυαστεί με νίκη αν δν είχαμε απέναντι έναν αστείο διαιτητή.

ΆΡΗΣ - Οσφπ 2-2: Καρμπόν με το προηγούμενο. Καλή εμφάνιση, αλλά ένα γκολ από γελοίο πέναλτι και ένα από -τι άλλο- στημένη φάση μας στέρησαν μία τεράστια νίκη. Ωστόσο, ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών του γαύρου στο πρωτάθλημα.

ΆΡΗΣ - Βέροια 2-1: Αυτή τη φορά η εμφάνιση δν ήταν αρκετά καλή, αλλά φυσικά η νίκη μετράει. Οι άλλοι βέβαια έμειναν με 9, αλλά τι μας νοιάζει αν το άξιζαν και έπαιζαν πάλη;

Λεβαδειακός - ΆΡΗΣ 2-1: Τσάμπα ήττα, όπως ακριβώς τη χαρακτήρισε ο Red στο άρθρο του. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πάρουμε το Χ, με το δεύτερο γκολ να είναι σήμα κατατεθέν της τραγικής αμυντικής λειτουργίας φέτος, ενώ ο Παπαζαχαρίας έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90'+.

ΆΡΗΣ - Πας Γιάννενα 1-2: Μέτρια εμφάνιση και δίκαιη ήττα. Αν και δν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία (με αναγκάζουν αυτοί), έπρεπε να δώσει το πέναλτι που βγάζει μάτια στον Γιαννιώτα.

Πανθρακικός - ΆΡΗΣ 4-0: Από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων και δίκαιη τεσσάρα. 

ΆΡΗΣ - Ατρόμητος 1-1: Πρώτο ματς με Αλκαράθ, το προσεγγίσαμε ορθά, βάλαμε το γρήγορο γκολ, μας πίεσαν, αλλά μας ισοφάρισαν προς το τέλος με ένα γκολ-ντροπή.

Αστέρας Τρ. - ΆΡΗΣ 1-1: Καλή εμφάνιση (με βάση πάντα και τον αντίπαλο και την έδρα). Προηγηθήκαμε με πέναλτι (!), ισοφαριστήκαμε με τυχερό γκολ, ενώ θα μπορούσαμε όμως και να χάσουμε αν δεν έπιανε ο Διούδης το πέναλτι προς το τέλος.

ΆΡΗΣ - Ξάνθη 0-0: Καλή εμφάνιση, αλλά υπερβολική αστοχία μπροστά και μοιραία ήρθε το 0-0.

Στατιστικά

Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο με μόλις 13 βαθμούς, γι' αυτό και βρισκόμαστε στην 14η θέση και είμαστε από τα φαβορί για υποβιβασμό. Έχουμε τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 22 γκολ παθητικό και μία από τις φτωχότερες επιθέσεις με 12 γκολ. Έχουμε 2 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες. Είμαστε 4οι στις τελικές προσπάθειες, με 158.

0 σχόλια: