Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η καλομαθημένη Πριγκιπέσα

Επειδή μας τα είπαν πολλά τα χανούμια αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσω αυτό το post στη αγαπημένη μας πριγκιπέσα.

Η Αεκ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ομάδας που ενώ είναι από τις πιο ευνοημένες του συστήματος, συνεχώς διαμαρτύρεται για να αποκομίσει περισσότερα οφέλη.

Εδώ ισοφάρισε την Κυριακή με γκολ 2 μέτρα offside στο 96 και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία...

Δυστυχώς αυτό που είπε ο Άλκαραθ οτι "η Αεκ δεν πρόκειται να πέσει κατηγορία", είναι αλήθεια. Εγώ το λέω από το ξεκίνημα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να αφήσουν την Αεκ να πέσει.

Γιατί; Είναι πολύ απλό, τρώει πολύς κόσμος ψωμί και είναι πολλοί αυτοί που θα ζημιωθούν από μια πιθανή πτώση της Αεκ...



Από τις πιο ευνοημένες τους συστήματος
Η Αεκ μαζί με την άλλη τριπλέτα (Οσφπ, Παο, Παοκ) είναι από τις πιο ευνοημένες ομάδες του συστήματος. Η διαφορά της Αεκ και του Παοκ με τους άλλους δυο είναι ότι παρά την συνεχή εύνοια συνεχίζουν να κλαψουρίζουν.

Αν κ ο Τούρκος τα τελευταία 2 χρόνια σταμάτησε να το κάνει για προφανείς λόγους...

Ο γαύρος και ο βάζελος το ξέρουν ότι ευνοούνται, το θεωρούν δεδομένο κιόλας.

Η Αεκ το παίζει συνεχώς αδικημένη. Και ναι σε σχέση με τους 2 παραπάνω μπορεί να είναι αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Οι περισσότερες σφαγές
Εμένα ως Αρειανό δε με νοιάζει η εύνοια που έχει με τις υπόλοιπες ομάδες αλλά με εμάς. Και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες σφαγές τις έχουμε δεχτεί με την Αεκ παρά με γαυροβάζελο. Σχεδόν σε κάθε κάθοδο μας στην Αθήνα είχαμε κ μία σφαγή.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις αλλά εμένα μου έχει μείνει στο μυαλό μία. Δεν θυμάμαι ποια χρονιά ήταν αλλά είχαμε χάσει με ένα γκολ που δεν είχε περάσει ποτέ τη γραμμή. Μιλάμε για πεντακάθαρη περίπτωση (όπως το offside της Κυριακής). Αυτό που μου έχει μείνει δεν είναι η σφαγή αλλά οι δηλώσεις του μεγάλου Ντέμη ο οποίος έλεγε αν είναι άκυρο το γκολ ας επαναληφθεί το παιχνίδι!!!

Δηλώσεις 100% εκ του ασφαλούς διότι δεν προβλέπεται από πουθενά να επαναληφθεί παιχνίδι. Κάπως έτσι κ ο Λίνεν την Κυριακή παραδέχτηκε το offside αλλά το πονταλάκι το τσίμπησε κ αυτό δε αλλάζει.

Το άρθρο 44
Πολλοί μας έχουν κατηγορήσει γιατί μπήκαμε στο 44 κ ρίξαμε πιστόλι σε πολύ κόσμο. Εμείς όμως μπήκαμε στο 44 κανονικά κ με το νόμο. Είχαμε ολοκληρωμένο φάκελο και έγινε κανονικά το δικαστήριο το οποίο το κερδίσαμε.

Η Αεκ μπήκε από την πίσω πόρτα και για πολύ μεγαλύτερο ποσό! Θυμίζω ότι ο φάκελος της είχε απορριφθεί! Και αφού μπήκαμε εμείς το χρησιμοποιήσανε σαν δεδικασμένο αλλά δεν έφτανε αυτό. Έπρεπε να μην παραβρεθεί εκπρόσωπος του δημοσίου στο δικαστήριο για να μπει η Αεκ στο 44!!

(Θυμίζω ότι κ ο Τούρκος ήθελε να μπει στο 44 αλλά δε μπορούσε να συμπληρώσει ολοκληρωμένο φάκελο)

Και άντε μπήκανε από την πίσω πόρτα ρίχνουνε πιστόλι κ στις δόσεις τη στιγμή που ο Άρης έχει ματώσει για να τις πληρώνει.

Να μην πούμε με ποιο τρόπο παίρνει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Πραγματικά κανείς δεν το έχει καταλάβει...

Κάλπικος βαθμός = Μισή χρονιά
Δυστυχώς ο βαθμός που πήραν την Κυριακή με το μούφα γκολ ήταν η μισή χρονιά γι'αυτούς. Διότι δεν ήταν μόνο 1 βαθμός. Ήταν και 2 λιγότεροι από εμάς (3 σε περίπτωση ισοβαθμίας). Αν δούμε κ το πρόγραμμα τους τότε είναι σχετικά εύκολο να σωθούν.

Βέβαια μιλάμε για τη χειρότερη με διαφορά ομάδα του πρωταθλήματος αλλά να είστε σίγουροι ότι θα πάρουν κ άλλα σφυριγματάκια σαν αυτό της Κυριακής...

Το ζήτημα είναι εμείς τι θα κάνουμε...

1 σχόλια:

Unknown είπε... 25 Ιανουαρίου 2013 στις 2:35 μ.μ.

Μπραβο ρε Red. Και πολυ ασχοληθηκαμε με αυτους.