Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Περί δηλώσεων...

Καλησπέρα σε όλους. Πολύς λόγος γίνεται γύρω από το οπαδιλίκι που πούλησαν οι παίκτες του Πάοκ μετά το μεταξύ μας παιχνίδι και θα ήθελα να αναφερθώ στη γενικότερη κατάσταση, με ένα σχετικά σύντομο άρθρο.

Ας επιχειρήσουμε να δούμε το θέμα και από τις 2 πλευρές του και ας καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα.




Το θέμα

Τζαβέλλας: ''Χαιρόμαστε που ερχόμαστε εδώ τελευταία φορά''
Αθανασιάδης: ''Συνήθως ο νεκρός ανασταίνεται το Μεγάλο Σάββατο. Χαίρομαι που δεν θα ξαναέρθω εδώ''


Η μία πλευρά

Οι άνθρωποι που στηρίζουν αυτή την πλευρά λένε: ''Πού ακούστηκε ο Τζαβέλλας να πουλάει οπαδιλίκι, που δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο στον Πάοκ και να πουλάει τρέλα στους Αρειανούς, απλά για να κλέψει λίγη δημοσιότητα;''.

Συμφωνώ αρκετά με αυτή την άποψη. Όταν είσαι ένας κάτω του μετρίου ποδοσφαιριστής, που παίζεις στην εθνική λόγω κλίκας -ακόμα και οι Παοκτσήδες το λένε αυτό, όχι μόνο εγώ- δε μπορείς να βγαίνεις και να πουλάς τρέλα σε έναν τεράστιο λαό. Ας το 'λεγες πριν το ματς και να έβλεπα αν έμπαινες μέσα να παίξεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Αθανασιάδη.


Η άλλη πλευρά

Υπάρχει όμως και ο αντίλογος: ''Γιατί ρε μάγκες, μια χαρά έκανε ο Τζαβέλλας. Τοπικό ντέρμπι είναι, οι ομάδες έχουν μία ιστορική κόντρα μεταξύ τους και καλά κάνει και πουλάει τρέλα. Τι όλοι αρνάκια θα είναι σε ένα ντέρμπι;''.


Εν μέρει συμφωνώ με αυτή την άποψη. Και λέω εν μέρει, διότι ναι μεν και 'γω θα ήθελα μία βδομάδα πριν και μία βδομάδα μετά να ασχολούμαστε όλοι μόνο με το ντέρμπι και να υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις που να πωρώνουν τους οπαδούς, αλλά έχουν αξία όταν τις λένε παίκτες μπαρουτοκαπνισμένοι σε ντέρμπι που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η αντιπαλότητα. Όχι ένας τυχάρπαστος κλικαδόρος και ένας αγράμματος με ξυπνητήρι στο λαιμό.


Συμπέρασμα

Ως ΑΡΕΙΑΝΟΣ, με την ένταση της στιγμής άρχισες να βρίζεις τα πάντα του Τζαβέλλα και του Κλάους. Μαζί σου. Όμως αν κάτσεις και το σκεφτείς πιο καθαρά, για σκέψου:

ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ;;;

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΣΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;;;


Αυτά...

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 18 Μαρτίου 2014 στις 11:10 μ.μ.

Έτσι είναι Νick. Συμφωνώ με την άποψή σου. Να είχες μια ομάδα να τους κερνούσες ένα τρίμπαλο και να βλέπαμε μετά αν μπορούσαν να κάνουν δηλώσεις...

Από τον σεξοβίαιο το περίμενα. Από τον Τζαβέλλα όχι. Δε μου είχε δείξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Το παίζει Μακεδονομάχος... ΟΚ, δυστυχώς για τον ίδιο, θα χρειαστεί να ξανάρθει και θα τα πούμε και πάλι.