Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η προηγούμενη παρουσία των Ανδρέα Τάτου, Βασίλη Ρόβα, Κώστα Καζναφέρη και Νίκου Τσουμάνη στον ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε την προηγούμενη παρουσία στην ομάδα μας 4 παικτών που φέτος επέστρεψαν στον ΆΡΗ και θα αγωνιστούν με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Να σημειωθεί ότι αν με το καλό επισημοποιηθεί η απόκτηση του Σέρχιο Κόκε θα υπάρξει ειδικό άρθρο.





ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ

Αποτέλεσε τον ηγέτη του ΆΡΗ στον αγωνιστικό χώρο για 1,5 σεζόν. Ήρθε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό το Γενάρη του 2013, και σε αυτό το 6μηνο πρόλαβε να σκοράρει 5 φορές και να δώσει 6 ασίστ σε 11 ματς πρωταθλήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή! Το καλύτερό του ματς ήτα φυσικά το εντός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (5-1 τελικό σκορ), όπου σημείωσε χατ τρικ και είχε και μία ασίστ. Σκόραρε επίσης το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι που για πολλούς έκρινε την παραμονή (0-1 μέσα στον Ατρόμητο), ενώ νωρίτερα είχε 1 γκολ και 1 ασίστ στο 4-0 επί του Λεβαδειακού.


Το καλοκαίρι του 2013 και ενώ φαινόταν ότι είχε αποχωρήσει οριστικά, τελικά επέστρεψε και πάλι ως δανεικός για άλλον έναν χρόνο (θερμότατη η υποδοχή του στο φιλικό με τη Ρόμα). Παρότι ήταν και πάλι το βαρύ χαρτί της ομάδας, όντας ο πιο ποιοτικός παίκτης της και ο οργανωτής της, δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, ο ίδιος Είχε 30 συμμετοχές, 3 γκολ και 10 ασίστ(!) στο πρωτάθλημα, όπως και άλλη μια συμμετοχή στο κύπελλο. Σπουδαιότερη εμφάνισή του αυτήν την περίοδο ήταν στο 3-3 μέσα στον Εργοτέλη (2 γκολ, 1 ασίστ), ενώ σκόραρε και ένα πολύ ωραίο γκολ στο εντός έδρας 1-1 με τον Πάοκ!

Συνολικά, με τη φανέλα του ΆΡΗ, ο Ανδρέας Τάτος είχε σε 1,5 χρόνο, 42 συμμετοχές (41 στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο), 8 γκολ και 16 ασίστ.



ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΒΑΣ

Ήταν μέλος του ρόστερ τη σεζόν 2009-10. Όμως λίγο οι τραυματισμοί, λίγο οι πολλοί παίκτες στη θέση του, τον κατέστησαν να είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, κάνοντας μόλις 5 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και άλλη 1 στο κύπελλο, έχοντας μέσο όρο λεπτών ανά παιχνίδι μόλις τα 40'.







ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ

Είχε 3ετή παρουσία στην ομάδα, πράγμα αρκετά σπάνιο για τον ΆΡΗ αφού καραβιές ερχόταν και έφευγαν. Στην πρώτη του σεζόν, το 2010-11, είχε και αυτός ένα μερίδιο στην ιστορική ευρωπαϊκή πορεία, έχοντας συνολικά 6 συμμετοχές στο Europa League, και αγωνίστηκε και στα 2 αξέχαστα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης (μάλιστα, από δικό του κόρνερ ξεκίνησε και το γκολ του Λαζαρίδη που έκανε και 2-3 μέσα στην Ισπανία)! Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε και σε 11 ματς πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν είχε πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Βοηθώντας, όπως πάντα, από διάφορες θέσεις (πρόκειται για πολυεργαλείο που αγωνίζεται σε 5 τουλάχιστον θέσεις), κατέγραψε 19 συμμετοχές και 2 ασίστ στη Σούπερλιγκ, όπως και άλλες 2 στο κύπελλο Ελλάδος.

Την 3η σεζόν (2012-13), ήταν ένας εκ των 5 έμπειρων Ελλήνων του ρόστερ (Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καπετάνος οι υπόλοιποι) που αποφάσισαν να παραμείνουν και να ηγηθούν της προσπάθειας ενός πολύ νεανικού ρόστερ που τελικά κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Κάζνα, αγωνιζόμενος κυρίως ως δεξί μπακ, είχε την πιο γεμάτη του σεζόν στον ΆΡΗ, αφού κατέγραψε 25 συμμετοχές και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα, και 2 αγώνες είχε στο κύπελλο.

Συνολικά, λοιπόν, ο Καζναφέρης με τη φανέλα του ΆΡΗ, σε 3 χρόνια, κατέγραψε 65 συμμετοχές (55 στο πρωτάθλημα, 4 στο κύπελλο και 6 στην Ευρώπη), 3 ασίστ, χωρίς ωστόσο να σκοράρει κάποιο γκολ (κυρίως κοιτάει το καλό της ομάδας και έχει πολύ υψηλό work rate, ενώ πολύ σπάνια ψάχνεται να σκοράρει).




ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Ήταν το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας τη χρονιά του υποβιβασμού, δηλαδή το 2013-14. Είχε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά γενικά κινήθηκε στη μετριότητα. Αγωνίστηκε σε 23 ματς στο πρωτάθλημα και άλλο 1 στο κύπελλο, και σκόραρε το μοναδικό του γκολ στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό (2-2), που αποτέλεσε και τη μετέπειτα ομάδα του.

1 σχόλια: