Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Καβάλα - ΆΡΗΣ 1-2 Ανατροπάρα στον βούρκο

Καλησπέρα σε όλους. Ένα πολύ σημαντικό διπλό απέσπασε ο ΆΡΗΣ σήμερα μέσα στην Καβάλα, νικώντας με ανατροπή 1-2 τον ΑΟΚ σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Ο ΆΡΗΣ έκανε το 2/2 και είναι στην 5η θέση, με παιχνίδι λιγότερο, ωστόσο, από τους από πάνω του.

Πάμε να πούμε δυο λόγια για το ματς, παρόλο που δεν είχαμε εικόνα.



11άδα

Το κλασικό 4-2-3-1 επέλεξε ο Αναστό. Τζινάρ στα γκολπόστ, Ραούλ Μπράβο και Μελισσάς στα στόπερ, Γεωργιάδης δεξιά και Τσουμάνης αριστερά στην άμυνα. Ρόβας και Καζναφέρης στο κέντρο, με τον Τάτο μπροστά τους, Παυλίδης και Ν'Λουντούλου στις πτέρυγες και Καπνίδης κορυφή. Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγές και οι Ντούνης, Πόι, Καλογέρης.


Ο αγώνας

Δεν είχα εικόνα του ματς, οπότε θα βασιστώ στην... ακοή (βλ. ραδιόφωνο) και στα σάιτ. Ο ΆΡΗΣ ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο, δεχόμενος γκολ μόλις στο 3ο λεπτό από λάθος του Τζινάρ (Σιδεράκη ετοιμάσου), με τον Μπρατσιάνι να χρίζεται σκόρερ. Στη συνέχεια ο ΆΡΗΣ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, να ελέγχει το παιχνίδι και να απειλεί την Καβάλα, ωστόσο οι γηπεδούχοι, με βοήθεια και από τον αγωνιστικό χώρο (σκέτη λάσπη, υπήρχε πιθανότητα ακόμα και να μη γίνει το ματς!) κράτησαν το υπέρ τους σκορ ως τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το μοτίβο συνεχίστηκε, με την πίεση του ΆΡΗ να μετουσιώνεται επιτέλους σε γκολ, με σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο, Αντώνη Καπνίδη. Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ν'Λουντούλου σέντραρε και ο Καπ με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο ΆΡΗΣ συνέχισε να κυριαρχεί, και τελικά ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 83'. Ο Τάτος έκανε ωραία ενέργεια, σούταρε, ο πορτιέρο της Καβάλας απέκρουσε, και ο Μάουρο Πόι (που είχε εισέλθει στο ματς 15 λεπτά νωρίτερα) με ριμπάουντ έκανε το τελικό 1-2. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ματς και έτσι ο ΆΡΗΣ πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.


Γενικά

Μία πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Οι 3 βαθμοί που προστέθηκαν, ο τρόπος που ήρθε η νίκη (ανατροπή, σε τέτοιο γήπεδο), ο αντίπαλος (ίσως ο δυσκολότερος της κατηγορίας) και η ψυχολογία που πήρε η ομάδα είναι πολύ σημαντικά οφέλη. Πόι και Καπνίδης συνεχίζουν στο περσινό μοτίβο και δίνουν σπουδαίες λύσεις για τον ΆΡΗ και όσο περνούν οι μέρες και δέσουν οι καινούργιοι θα δούμε ωραία πράγματα.



ΆΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 12 Οκτωβρίου 2015 στις 3:20 μ.μ.

Σημαντικη νικη απεναντι σε μια ομαδα με απιστευτο κομπλεξ. Βουλωσαμε στοματα λοιπον και περιμενουμε την Καβαλιτσα και στο μπασκετ να τους ριξουμε καμια 30 ποντους για να σκασουν επιτελους !

VardARIS είπε... 12 Οκτωβρίου 2015 στις 8:23 μ.μ.

Κερδίσαμε με ανατροπή και όλοι οι "ουδέτεροι" ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης άρχισαν τα υπονοούμενα του στυλ: Καρυπίδης=άσος ημίχρονο/διπλό τελικό. Αν χάναμε θα ήταν οι ίδιοι αυτοί που θα φώναζαν ότι ο Άρης ούτε φέτος θα ανεβεί κλπ.

Τέλος πάντων, ας τελειώσει και η φετινή περιπέτεια και τα λέμε... Να μη χαλαρώσει η ομάδα, θέλουμε παντού νίκες μέσα έξω για να ξεπλυθεί (όσο γίνεται) η περυσινή ντροπή.