Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ο Χρήστος Μπούρμπος στον ΆΡΗ

Καλησπέρα σε όλους. Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενόψει Football League, είναι γεγονός, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ είναι μία αμφιλεγόμενη μεταγραφή με ολίγον ρίσκο, ωστόσο ελπίζουμε όλοι στα καλύτερα.

Πάμε να εξετάσουμε λίγο πιο αναλυτικά την πρώτη μεταγραφή του φετινού ΆΡΗ.


Το who is who

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την καριέρα του Χρήστου Μπούρμπου πριν τον Παναθηναϊκό σε άρθρο που είχε δημοσιεύσει πριν 2 χρόνια το gazzetta πατώντας ΕΔΩ.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Μπούρμπος πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Την πρώτη χρονιά ήταν βασικός, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, καταγράφοντας 31 συμμετοχές συνολικά (20 στο πρωτάθλημα, 4 στα πλέι οφ, 3 στο κύπελλο και 4 στο Γιουρόπα). Ωστόσο, την περσινή σεζόν έχασε τη θέση του στο ρόστερ, αγωνιζόμενος μόνο σε 2 από τα πρώτα ματς της σεζόν, και μετέπειτα ήταν αρκετές φορές εκτός αποστολής μέχρι που οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του.


Τρόπος παιχνιδιού

Ο Μπούρμπος είναι αμυντικογενές δεξί μπακ. Μοιάζει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού με τον βασικό μας δεξιό μπακ τον προηγούμενο 1,5 χρόνο, Νίκο Γεωργιάδη. Επικεντρώνεται στα αμυντικά του καθήκοντα, είναι γρήγορος, δυναμικός και με καλές τοποθετήσεις, ωστόσο επιθετικά παίρνει περιορισμένες πρωτοβουλίες καθώς δεν είναι καλός τεχνίτης. Χαρακτηριστικό ότι σε όλη την καριέρα του, σε συνολικά 211 συμμετοχές, έχει μόλις 2 γκολ και 7 ασίστ! Βίντεο ΕΔΩ.


Γνώμη μου

Ο Μπούρμπος είναι μία καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Β' εθνικής. Θα είναι το βασικό μας δεξί μπακ και ελπίζουμε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Μεγάλο του όπλο η εμπειρία, μεγάλο του μειονέκτημα η αποχή. Μπορεί να έχει δεχτεί κατά καιρούς χλευασμό, ωστόσο εφόσον βρει τα πατήματά του μπορεί να αποτελέσει, τουλάχιστον στη Β' εθνική, σημαντική μονάδα για τον ΆΡΗ. Καλώς ήρθες Χρήστο!



0 σχόλια: