Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΆΡΗΣ - Παναθηναϊκός 1-1 Φιλικό 03/09/2016

Καλησπέρα σε όλους. Στον πιο δύσκολο αγώνα της φετινής σεζόν, καθώς αντιμετώπισε ένα από τα φαβορί για τίτλο στη Σούπερ Λιγκ, τον Παναθηναϊκό, ο ΆΡΗΣ μας πήρε σχεδόν άριστα! Έχοντας για άλλη μια φορά εξαιρετική συμπαράσταση από κόσμο σε 5ψήφιο φυσικά αριθμό, κοίταξε στα μάτια τα βαζέλια και τους έκανε να αποχωρήσουν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία.

Ο ΆΡΗΣ ξεκίνησε καλά, ωστόσο δέχτηκε γκολ στο 14' με κακή αμυντική αντίδραση, ενώ στο 26' σώθηκε από τον Διούδη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΆΡΗΣ ανέβασε πάρα πολύ τους ρυθμούς, δείχνοντας ότι αποτελεί ξεκάθαρα ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ και ότι άμα είναι σοβαρός φέτος μπορεί να ανέβει περπατώντας.

Συνεχόμενες ευκαιρίες, 2 μη δοσμένα πέναλτι από τον ρέφερι, πίεση σε όλο το γήπεδο και τρεξίματα, συνέθεσαν την εικόνα του ΆΡΗ. Στο 69' ο Τάτος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Ίλιτς και διαμόρφωσε το 1-1.

ΆΡΗΣ: Διούδης (Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου (Μιλούνοβιτς), Αντρέου (Παυλίδης), Ρόβας (Νέτο), Καπνίδης (Ίλιτς), Τάτος (Ντόγος), Ντούνης (Τζανακάκης)

0 σχόλια: