Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ρόστερ ΆΡΗ 2016-2017: Υπερπλήρης παντού, επιβεβλημένη η άνοδος

Καλησπέρα σε όλους. Όλα δείχνουν επιτέλους έτοιμα για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν για τον ποδοσφαιρικό ΆΡΗ, μετά τις πολλαπλές αναβολές. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα δοθεί την Τρίτη, κόντρα στον Αιγινιακό, για το Κύπελλο, ενώ το άλλο σκ αρχίζει το πρωτάθλημα (εκτός με Αναγ. Καρδίτσας).

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του ΆΡΗ στην τελική του μορφή, το οποίο ρόστερ δείχνει υπερπλήρες και ποιοτικά και ποσοτικά και επιβάλλεται να εξασφαλίσει άνετη άνοδο από τη Φούτμπολ Λιγκ.


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Στον άσο είμαστε καλυμμένοι. Ο Διούδης είναι στο τοπ 5 των Ελλήνων τερματοφυλάκων και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα του φετινού ΆΡΗ, ενώ ο Αναγνωστόπουλος μέχρι στιγμής στα φιλικά δείχνει πολύ καλά στοιχεία και συμπληρώνει επάξια τον Σωκράταρο. 3ο θα έχουμε σίγουρα, μάλλον Ζαχαριάδη, ενώ κάτι ακούγεται και για Μάντζαρη.

ΣΤΟΠΕΡ


Ο Μπουγκέρα εφόσον καταφέρει να προσαρμοστεί και παίξει βάσει των ικανοτήτων του, θα κάνει πλάκα σε κάθε επιθετικό της Β' εθνικής και θα είναι ο ηγέτης της άμυνας. Ο Ραούλ Μπράβο είναι φανερά καταβεβλημένος λόγω ηλικίας και δεν μπορεί να βγάλει συνεχόμενα 90λεπτα, αλλά πάντα το όνομα και η εμπειρία του είναι χρήσιμα. Ο Ιντζίδης πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν και φέτος είναι ένα ερωτηματικό, ενώ ο Χαριτωνίδης δεν αναμένεται να αγωνιστεί σε πολλά ματς. Επίσης, για τη θέση του στόπερ υπάρχει και ο Καράμπελας που μπορεί πολύ άνετα να την καλύψει, ενώ αγωνίζεται και ο Ρόβας. Για μένα ένα πιθανό δίδυμο Μπουγκέρα-Καράμπελας είναι το ιδανικό για την ομάδα, σε μία θέση που έχουμε το μεγαλύτερο θέμα-ερωτηματικό από οποιαδήποτε άλλη του ρόστερ.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Εδώ και αν είμαστε υπερκαλυμμένοι! Μπούρμπος, Τζανακάκης, Βουτσιάς και Νέτο είναι οι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση, ενώ κατά συνθήκη αγωνίζεται και εδώ ο Βασίλης Ρόβας. 4 παίκτες με ποιότητα και επιπέδου σούπερλιγκ για τη θέση του δεξιού μπακ.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Επίσης υπερκαλυμμένοι. Καράμπελας, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ραούλ Μπράβο και ο νεαρός Ντόγος συνθέτουν τη θέση του αριστερού μπακ.

6

Το μοναδικό καθαρόαιμο 6άρι της ομάδας είναι ο Ρόβας, που πέρσι δεν έβγαινε από την 11άδα και αναμένεται και φέτος να αποτελέσει πολύτιμη μονάδα, πάντα αναλόγως και το πώς θα μας βγει ο Αντρέου Γκουεράο, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια... φυσικότητα σε 6 και 8 (με την έννοια ότι αν αποδειχθεί παικταράς ο Αντρέου και ο Ρόβας εμφανιστεί πεσμένος, μάλλον θα δούμε δίδυμο Αντρέου-Ανάκογλου στα χαφ). Επίσης, εδώ έχουμε και κατά συνθήκη Τζανακάκη, Νέτο και Ιντζίδη.

8

Τα είπαμε για τον Αντρέου, ωστόσο σε αυτή τη θέση είναι και ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της φετινής ομάδας, ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι η αγαπημένη του θέση είναι το 8, οι δημιουργικές του ικανότητες είναι γνωστές, μένει να τις αποδείξει και στο γήπεδο. Στο 8 επίσης στα περισσότερα φιλικά χρησιμοποιήθηκε ο Ντάρσι Νέτο, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και μάλλον εκεί θα τον δούμε ως επί το πλείστον φέτος, ενώ επίσης εκεί αγωνίστηκε και ο Τάτος πέρσι σε πολλά ματς, ιδιαίτερα σε συνθήκες που έπρεπε να πάει ο Αναστό σε φουλ επιθετικό παιχνίδι. Πάντα υπάρχει η αξιόπιστη επιλογή του άτυχου πέρσι Παυλίδη, όπως και ο Ντόγος (που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής γίνει κατανοητό ποια είναι η φυσική του).

10

Έχουμε ξαναπεί ότι η θέση 10 στον φετινό ΆΡΗ έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Ανδρέας Τάτος! Χωρίς πολλές εξηγήσεις ο Τάτος είναι ο ηγέτης του ΆΡΗ και φέτος και από την απόδοσή του θα κριθούν πολλά. Ακόμα ωστόσο και αν απουσιάζει η δυσλειτουργεί ο (δύστροπος εντός γηπέδου χαρακτήρας, ξεφεύγοντας από τα όρια του αρχηγού) Ανδρέας, υπάρχουν ουκ ολίγες επιλογές. Ανάκογλου και Παυλίδης αγωνίζονται με πολύ μεγάλη ευχέρεια ως 10άρια, ενώ τη θέση μπορούν να καλύψουν, λογαριάζοντας και τους δεύτερους επιθετικούς, οι (κρατηθείτε) Αντρέου, Νέτο, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Ντόγος.

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Ο Ντούνης είναι ο μόνος που είναι αυτή η φυσική θέση του. Ένας Ντούνης που πέρσι ήταν εκ των βαρομέτρων και καλείται φέτος να σταθεί στα ίδια επίπεδα απόδοσης, με σαφώς υψηλότερο ανταγωνισμό. Άνετα καλύπτει τη θέση ο επίσης καθαρόαιμος εξτρέμ Μπαργκάν, ο Ίλιτς, όπως και οι Νέτο, Τζανακάκης, Βουτσιάς (για λιγότερο επιθετικογενείς συνθήκες αυτοί οι 3) και Ντόγος.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ

Πολύ μεγάλος ανταγωνισμός εδώ ανάμεσα σε 2 παίκτες που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια του ταλέντου τους στη Σούπερλιγκ, αμφότεροι γρήγοροι και διεισδυτικοί, χωρίς ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά πολύ επικίνδυνοι. Ο λόγος για τους Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν. Από εκεί και πέρα μπορεί άνετα να αγωνιστεί ο Ντούνης αριστερά, όπως και οι Ίλιτς και Ντόγος.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ


Απλά, καθαρά και ξάστερα σε μία θέση που έχουμε 2 από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΆΡΗ. Ραφίκ Τζιμπούρ και Μπράνα Ίλιτς καλούνται να αποδείξουν ότι δίκαια έγινε ο ντόρος γύρω από το όνομά τους. Υπάρχει φυσικά και ο μόνιμος σκόρερ του ΆΡΗ της Γ' εθνικής, ο δουλευταράς Αντώνης Καπνίδης. Σέντερ φορ μπορεί να αγωνιστεί και ο Μιλούνοβιτς.

0 σχόλια: